Mona har gitt meg Healing og Coaching i flere omganger noe som gir meg en indre ro og jeg blir fylt med glede.

Jeg har fått hjelp av Mona i flere omganger over en periode på flere år. Som regel så kommer jeg når jeg har en sterk følelse av å ikke har «bakkekontakt», føler at energien min flyter ut, jeg er stresset og ikke klarer å samle tankene mine. Ofte etter bare en samtale er alt blitt mye bedre. Hun forteller meg hva dert er viktig å fokusere på. Anbefaler hva jeg ikke skal bruke tankene mine og energien min på. Hun gir meg en ro og varme når hun prater med meg.

Monica J.

Vi har prøvd å få hjelp i de fleste instanser uten å lykkes. Hos Mona har vi fått hjelp som virker.

Utfordringer som har virket uløselige har snudd.

Per

Mona er seriøs, ordentlig, ærlig, lyttende og har innsikt i menneskesinnet. Hun er helhjertet i sitt arbeid med å hjelpe sine kunder.

Hun har hjulpet meg med å finne ut av min personlighetstype, samt til å se hvordan mine energilekkasjer oppstår og hvordan jeg ved grensesetting kan stoppe lekkasjene lettere.

I.E.H.

Mona er en person som i tillegg til sine evner også besitter mye kunnskap og erfaring. Hun utviser dyp forståelse og kommuniserer og behandler på en behagelig og trygg måte. Mona er meget profesjonell og jeg vil på det varmeste anbefale behandling hos henne.

Jeg fikk hjelp av Mona etter en lang periode med indre uro, bekymringer og følelsen av å ikke «være på plass». Dette preget blant annet min nattesøvn, samt gjorde hverdagen ubalansert. Tidligere har jeg vært skeptisk til det alternative, men etter at min sønn hadde stort utbytte av healing fra Mona, ønsket jeg å gi det et forsøk. Mine forventninger var realistiske, men jeg ble overrasket over resultatet allerede etter første behandling med LIFE-Therapy, deretter coaching & healing. I etterkant har jeg brukt teknikker jeg ble anbefalt – med meget positiv innvirkning. Jeg opplever sterk reduksjon av stress, negative tanker og usikkerhet.

Ingrid Kristine Nordviking

Mona fikk meg til å stole på min magefølelse.

Hun ga meg veiledning og hjelp til å finne den rette veien i livet. Mona er ei skjønn, behagelig og empatisk dame. Hun gav meg veiledning og hjelp til å finne rette veien i livet. Tusen takk for all god hjelp.

Monica H.

I lang tid søkte jeg hjelp for å kunne finne meg selv videre i livet. Mona har en fantastisk måte å møte mennesker på og til å la en vokse på sin egen unike måte.

Jeg følte virkelig at hun møtte meg akkurat der jeg trengte hjelp for å kunne komme videre.  Jeg fikk virkningsfulle redskaper og råd på vegen som fungerte og resulterte i at jeg fant min retning videre. Jeg stolte mer på meg selv, og ble mer og mer bevisst på mønstre som kun begrenset meg i valg jeg gjorde. Ved coaching over tid ble jeg mer bevisst og klarte å finne nye, bedre løsninger som førte til vekst – både privat og jobbsammenheng. Jeg kan på det varmeste anbefale Mona.

Karoline

Rull til toppen