Les hva noen av kundene mine sier:

Her er Monica sin historie fra første gang hun søkte behandling hos meg for 10 år siden og frem til i dag…

Via «Jungeltelegrafen» oppsøkte jeg Mona for første gang for ca 10 år siden da jeg var i en skilsmissefase og trengte hjelp! Fra første gang og frem til i dag har jeg jevnlig gått til behandling hos Mona og fått både klarsynt guiding, healing, energi – terapi, frihetscoaching og life -therapy. I perioder når jeg har følt at jeg ikke klarer og holde riktig fokus, er sliten og trenger klarhet i situasjoner og valg jeg har stått i. Det å ha blitt coachet på at jeg klarer å stole på min egen intuisjon når jeg skulle ta valg, har vært en trygghet på veien.

Hun stiller de riktige spørsmålene og sår et frø som gjør at jeg tenker meg om på en mer bevisst måte enn tidligere, i situasjoner som jeg trenger å ha riktig fokus. Ellers er det lett å «rote» seg bort. Etter behandling i perioder – da både via tlf og oppmøte har jeg blitt tryggere og sterkere i meg selv! Jeg har fått nyttige redskaper som jeg har tatt frem og brukt når jeg har stått fast. I en periode på flere år, hadde jeg ønske om å flytte, men bekymret meg for om dette var riktig valg å ta? Så da startet en prosess i meg som handlet om å jobbe med tillit å gi slipp på det jeg ikke lenger hadde bruk for i livet mitt. Blant annet hus og materielle ting! Jeg jobbet med meg selv og følte meg roligere og mer samlet til å ta nye valg som innebar flytting, ny jobb og nye omgivelser. Så i 2021 flyttet jeg til nytt sted og har igjen fått bekreftet at dette var riktig valg å ta.

Jeg har nå funnet roen, er mye mer åpen og føler jeg har kommet «hjem» og landet i meg selv…

I samvær med andre bruker jeg fortsatt redskapene jeg har fått av Mona – Da for å beskytte meg når det føles vanskelig og sette grenser og fjerne meg fra drama og heller holde fokus på min egen energi. Det å ikke «flyte» ut eller la seg påvirke av andre sine følelser er en stor lettelse i hverdagen.

Jeg vet ikke hvor jeg hadde vært i dag dersom jeg ikke hadde tatt imot hjelp fra Mona. Og jeg anbefaler henne fordi jeg føler meg sett, lyttet til, får klarhet i situasjoner jeg føler meg fastlåst i, min tankeprosess blir satt i gang slik at jeg får hjelp til å se mine muligheter på det jeg er god til. Jeg er og blitt mer bevisst på mine omgivelser, nærheten til naturen og det som foregår rundt meg og er mer jordet. Det å ha vært gjennom denne prosessen har absolutt vært spennende, interessant og vært reisen. Jeg har vokst mye på denne tiden. Og jeg bare gleder meg til å se hva livet har å by på videre.

Monica Johnsen

Mona har gitt meg Healing og Coaching i flere omganger noe som gir meg en indre ro og jeg blir fylt med glede.

Jeg har fått hjelp av Mona i flere omganger over en periode på flere år. Som regel så kommer jeg når jeg har en sterk følelse av å ikke har «bakkekontakt», føler at energien min flyter ut, jeg er stresset og ikke klarer å samle tankene mine. Ofte etter bare en samtale er alt blitt mye bedre. Hun forteller meg hva dert er viktig å fokusere på. Anbefaler hva jeg ikke skal bruke tankene mine og energien min på. Hun gir meg en ro og varme når hun prater med meg.

Monica J.

Vi har prøvd å få hjelp i de fleste instanser uten å lykkes. Hos Mona har vi fått hjelp som virker.

Utfordringer som har virket uløselige har snudd.

Per

Mona er en person som i tillegg til sine evner også besitter mye kunnskap og erfaring. Hun utviser dyp forståelse og kommuniserer og behandler på en behagelig og trygg måte. Mona er meget profesjonell og jeg vil på det varmeste anbefale behandling hos henne.

Jeg fikk hjelp av Mona etter en lang periode med indre uro, bekymringer og følelsen av å ikke «være på plass». Dette preget blant annet min nattesøvn, samt gjorde hverdagen ubalansert. Tidligere har jeg vært skeptisk til det alternative, men etter at min sønn hadde stort utbytte av healing fra Mona, ønsket jeg å gi det et forsøk. Mine forventninger var realistiske, men jeg ble overrasket over resultatet allerede etter første behandling med LIFE-Therapy, deretter coaching & healing. I etterkant har jeg brukt teknikker jeg ble anbefalt – med meget positiv innvirkning. Jeg opplever sterk reduksjon av stress, negative tanker og usikkerhet.

Ingrid Kristine Nordviking

Mona fikk meg til å stole på min magefølelse.

Hun ga meg veiledning og hjelp til å finne den rette veien i livet. Mona er ei skjønn, behagelig og empatisk dame. Hun gav meg veiledning og hjelp til å finne rette veien i livet. Tusen takk for all god hjelp.

Monica H.

I lang tid søkte jeg hjelp for å kunne finne meg selv videre i livet. Mona har en fantastisk måte å møte mennesker på og til å la en vokse på sin egen unike måte.

Jeg følte virkelig at hun møtte meg akkurat der jeg trengte hjelp for å kunne komme videre.  Jeg fikk virkningsfulle redskaper og råd på vegen som fungerte og resulterte i at jeg fant min retning videre. Jeg stolte mer på meg selv, og ble mer og mer bevisst på mønstre som kun begrenset meg i valg jeg gjorde. Ved coaching over tid ble jeg mer bevisst og klarte å finne nye, bedre løsninger som førte til vekst – både privat og jobbsammenheng. Jeg kan på det varmeste anbefale Mona.

Karoline

Mona er seriøs, ordentlig, ærlig, lyttende og har innsikt i menneskesinnet. Hun er helhjertet i sitt arbeid med å hjelpe sine kunder.

Hun har hjulpet meg med å finne ut av min personlighetstype, samt til å se hvordan mine energilekkasjer oppstår og hvordan jeg ved grensesetting kan stoppe lekkasjene lettere.

I.E.H.

Scroll to Top