Portrett av Mona Meltzer

Sommeren 2021… Da reisen til FRIHET startet!

Etter flere år der jeg mer og mer kjente på følelsen av å selge huset og kvitte meg med mesteparten av mine materielle ting – som bare stjal av tiden og energien min og heller gå for friheten. Ble ideen om livet som COACH PÅ HJUL TIL…

Tanken på å vedlikeholde hus, hjem og hage i mange år til, når alle barna for lengst hadde flyttet ut, ble bare en belastning som tappet meg mer og mer for energi. Samtidig som helsen min skrek etter å få connecte mer med naturen.

Ser du mulighetene passere forbi deg?

Dette er det som ofte skjer når vi ikke aktivt tar del i signalene som vises oss og i stedet selv designer det livet vi ønsker oss. Hvordan ville livet ditt sett ut i dag dersom du tok action, kontroll og ble helt klar på hva som betyr aller mest for deg og startet reisen med å leve som du fortjener?

De neste dagene, ukene, månedene og årene vil fyke forbi på noen øyeblikk. Så hva med å bestemme deg for at hver dag har en betydning med innhold som betyr noe for deg. Alt fra jobben din til dine aller nærmeste relasjoner. Alt som gjør deg levende! Det å ta action og se tilbake på livet ditt med takknemlighet. Å la deg fylle med en indre drive av glede og stolthet over at du valgte livet ut fra din sannhet.

Om meg

Jeg er Mona – 1969 modell. Er samboer, har 4 voksne barn, 3 sønner og 1 datter og 4 barnebarn…

Som FRIHETSCOACH brenner jeg for og er levende opptatt av å kunne leve hverdagene med frihet, glede og livskraft i det jeg gjør. Og jeg trives aller best når jeg kan være sammen med mennesker som tør å by på seg selv og være litt crazy. Jeg elsker musikk som gir meg energi og glede. Ha de gode samtalene. Reise og utforske. Sove ute i hengekøye eller lavvo. Og selfølgelig nyte en god kopp kaffe i nydelig utsikt. 

Det hele startet…

…allerede som barn. Og så lenge jeg kan huske har jeg vært på leting etter trygghet, glede, lekenhet og en sterk følelse av å være fri til å gjøre det som var riktig for meg. Men selv om jeg intuitivt visste at det var sånn livet mitt var ment å leve, søkte og letet jeg, men utenfor meg selv.

Ettersom barne og ungdomsårene gikk og jeg slet med angst, gjentagende ryggprolaps, kronisk migrene og utbrenthet, lette jeg fortsatt etter en måte å leve på som var mer harmonisk og i tråd med den jeg er.

Tiden føk avgårde og jeg giftet meg ung – allerede som 21 åring! Ganske raskt og som perler på en snor fikk jeg 4 sterke, flotte barn. Takknemligheten var stor!

Prosessen & veien videre…

Tiden var kommet for å ta noen nye steg i riktig retning. Å starte et nytt kapittel med å finne trygghet i meg selv. På veien sto utfordringene i kø og jeg følte livet passere som i en film jeg synes var tung og vanskelig å ta del i. Totalt utslitt, redd for det meste, nyskilt med 4 små barn og helt uten penger  – stupte jeg ut i et nytt og ukjent terreng der jeg kjøpte meg hus og begynte å jobbe fulltid som alenemor. Og selv om dette var en krevende prosess jeg hadde valgt å møte, så kjente jeg meg selv så godt at jeg visste at dette var en helt nødvendig start til livet jeg ønsket meg.

Årene gikk og jeg brukte virkelig mye tid på å tørre å gå utenfor mine komfortsoner. Men min indre stemme var tydelig og klar! Jeg visste jo at kart og kompass hang nøye sammen for at jeg skulle nå målet. Så jeg valgte å lytte til intuisjonen min og ha tillit til at jeg ville finne svaret jeg lette etter lenger fremme.

Etter hvert som barna flyttet ut, søkte jeg mer og mer ut til naturen. Jeg kjøpte meg lavvo og hengekøye og begynte å sove ute store deler av året. Her kjente jeg på en ro og tilstedeværelse, samtidig som jeg fikk tydelige og klare signal som mer energi, kreativitet, drivkraft og følelsen av frihet. Starten på min nye tilværelse begynte å ta form. Dette endret måten jeg tenkte på om hvordan jeg ønsket å leve livet. Og hvilke valg jeg skulle gjøre i riktig retning.

Så sommeren 2021 tok jeg og min samboer bestemmelsen om å selge hus, eiendom og det meste av våre materielle ting og bestemte oss for å flytte i bobil en tid fremover. Noe som endelig ga meg muligheten og inspirasjonen til å leve og jobbe som jeg alltid har drømt om. Det er noe med den følelsen det gir når vi slipper tak i alt av materielt stasj vi omgir oss med. Ting vi lagrer og likevel sjelden eller aldri bruker likevel. Plutselig åpnet det seg en helt ny verden av muligheter og innsikter. Så da beslutningen endelig var tatt, kjente jeg på en enorm lettelse, glede og frihet. Energien, kreativiteten og livskraften kom tilbake. Og jeg tenkte at dette må det være andre som også har ønske om å gjøre. Så da ble ideen om COACH PÅ HJUL en realitet!

Litt om det jeg har gjort underveis…

I over 20 år har jeg hjulpet mange med å slippe taket i gamle fastlåste mønster og inn i mer bevisste valg for å endre sine liv. Min verdifulle erfaring er fra 20 år i psykiatrien, barnehage, krisesentre, samt mange egenopplevde prosesser i privatlivet! Jeg har og utdannelse som coach, aromaterapeut, healer og veileder.

Ved å jobbe med disse kombinasjonen over tid har jeg opparbeidet meg verdifull kunnskap og erfaring som terapeut! Her har jeg funnet min lidenskap. En rød tråd der jeg gjennom mine behandlinger kan bidra med å hjelpe deg til å forstå hvordan du på en enklere måte kan forstå hvordan det går an å finne din livsvei og være mer i harmoni med deg selv og dine omgivelser.Logoen Mona Meltzer står for:

Muligheter – Grip mulighetene når de ligger foran deg!
Motivasjon – Finne Motivasjon der du henter energien fra!

Scroll to Top