Som terapeut kombinerer jeg flere metoder fordi det er viktig for meg at det er en rød tråd i behandlingene jeg tilbyr. Et viktig aspekt av måten jeg behandler mine klienter på er bevisstgjøring rundt sin tilstand, seg selv og livet generelt. Ved forståelse av å se egne situasjoner og tilstander rundt seg, blir det mye lettere å kunne håndtere hverdagen på en mer forståelig, og ikke minst, interessant måte.

Kompetansen jeg har opparbeidet meg over 20 år som terapeut, Coach, samt bevisstgjørende prosesser, har hjulpet mange. Erfaring og egenopplevde prosesser – både privat og gjennom jobb – har vært en stor ressurs og har gjort meg mer bevisst over egen utvikling. Mine styrker er å motivere og inspirere deg til å se dine muligheter og potensialer. Jeg ønsker å hjelpe deg med å komme i kontakt med ditt indre og finne egen styrke til å håndtere hverdagen og livet.

Det som inspirerer meg mest av alt er å kunne motivere og assistere mennesker til å kunne realiserer sine drømmer, mål, ønsker og skape helbredelse i eget liv.

Speiling – Identitet – Visjon – Frigi – Fokus – Energi – Vekst – Glede – Takknemlighet – Handling – Prosess – Tilgivelse – Motivasjon – Manifestering – Mestring – Muligheter – Mot

Din realitet og ditt liv er et resultat av de tanker du har hatt. Alt dette vil forandre seg totalt når du endrer tankegang.
Ukjent
Sliter du med å ta valg?
Er det vanskelig å prioritere seg selv?
Ønsker du å leve mer lidenskapelig?
Er det noe du brenner for?
Ønsker du deg mer energi?
Hva gir deg glede?
Har hverdagen blitt en rutine?
Tar du deg selv på alvor?
Tillater du deg å nyte livet?
Hvordan ser en perfekt dag ut for deg?
Har du noen mål/ønsker?
Tar du ansvar for eget liv?
Ønsker du personlig utvikling?
Står du fast og vet ikke hvor vegen går videre?

Sammen finner vi ut av hva akkurat du trenger å se på for å nå dine drømmer.

Gleder meg til å høre fra deg.

– Mona

Rull til toppen