Jeg ønsker å inspirere kvinner til å se at det er mulig å leve med å ta utradisjonelle valg

Det handler jo om å gi slipp på ting vi holder fast i slik at nye prosesser kan bane vei og gi rom for vekst og utvikling.  

Mye av essensen i prosessen for meg med salg av hus handlet om å kvitte meg med materielle ting. Noe jeg tenkte på i flere år. Men som sikkert mange andre, så handlet det om en begrenset tankegang som sa at det er vel ikke mulig å leve i dagens samfunn på en utradisjonell og annerledes måte. Jeg hadde så stor motstand på å lytte til det jeg egentlig visste jeg burde gjøre. Og som et resultat av mine unnskyldninger og en helse som skrantet, måtte jeg til slutt ta grep og komme meg videre.


Her er Monica sin historie fra første gang hun søkte behandling hos meg for 10 år siden og frem til i dag…

Via «Jungeltelegrafen» oppsøkte jeg Mona for første gang for ca 10 år siden da jeg var i en skilsmissefase og trengte hjelp! Fra første gang og frem til i dag har jeg jevnlig gått til behandling hos Mona og fått både klarsynt guiding, healing, energi-terapi, frihetscoaching og life-therapy. I perioder når jeg har følt at jeg ikke klarer og holde riktig fokus, er sliten og trenger klarhet i situasjoner og valg jeg har stått i. Det å ha blitt coachet på at jeg klarer å stole på min egen intuisjon når jeg skulle ta valg, har vært en trygghet på veien.

Hun stiller de riktige spørsmålene og sår et frø som gjør at jeg tenker meg om på en mer bevisst måte enn tidligere, i situasjoner som jeg trenger å ha riktig fokus. Ellers er det lett å «rote» seg bort. Etter behandling i perioder – da både via tlf og oppmøte har jeg blitt tryggere og sterkere i meg selv! Jeg har fått nyttige redskaper som jeg har tatt frem og brukt når jeg har stått fast. I en periode på flere år, hadde jeg ønske om å flytte, men bekymret meg for om dette var riktig valg å ta? Så da startet en prosess i meg som handlet om å jobbe med tillit å gi slipp på det jeg ikke lenger hadde bruk for i livet mitt. Blant annet hus og materielle ting! Jeg jobbet med meg selv og følte meg roligere og mer samlet til å ta nye valg som innebar flytting, ny jobb og nye omgivelser. Så i 2021 flyttet jeg til nytt sted og har igjen fått bekreftet at dette var riktig valg å ta.

Jeg har nå funnet roen, er mye mer åpen og føler jeg har kommet «hjem» og landet i meg selv…

I samvær med andre bruker jeg fortsatt redskapene jeg har fått av Mona – Da for å beskytte meg når det føles vanskelig og sette grenser og fjerne meg fra drama og heller holde fokus på min egen energi. Det å ikke «flyte» ut eller la seg påvirke av andre sine følelser er en stor lettelse i hverdagen.

Jeg vet ikke hvor jeg hadde vært i dag dersom jeg ikke hadde tatt imot hjelp fra Mona. Og jeg anbefaler henne fordi jeg føler meg sett, lyttet til, får klarhet i situasjoner jeg føler meg fastlåst i, min tankeprosess blir satt i gang slik at jeg får hjelp til å se mine muligheter på det jeg er god til. Jeg er og blitt mer bevisst på mine omgivelser, nærheten til naturen og det som foregår rundt meg og er mer jordet. Det å ha vært gjennom denne prosessen har absolutt vært spennende, interessant og vært reisen. Jeg har vokst mye på denne tiden. Og jeg bare gleder meg til å se hva livet har å by på videre.
Monica Johnsen
Monica Johnsen
Scroll to Top