LIFE-Therapy kan aktivere kropp, sjel og psyke til egen selvhelbredelse! Life-Therapy er en syntese behandling som roer ned nervesystemet, stimulerer til egen selvhelbredelse – gjør deg mer samlet, mer sentrert og gir deg mer energi & kraft. Syntese betyr å føre samme – det er det som skjer under behandlingen. Dette er en unik helhetlig behandling, hvor kroppen lander i avslapping. Indre selvhelbredelse blir stimulert og du slapper bedre av i både kroppen og tankene. Dette åpner opp for nye muligheter som fører til vekst videre i ditt liv. Denne behandlinger gir deg akkurat hva du trenger her og nå på en tillitsfull og aksepterende måte.

En syntese behandling aktiverer den kraniosakrale flyten i kroppen samt den elektromagnetiske flyten som omgir kroppen. Ved å aktivere dette skjer det en selvhelbredelsesprosess. I behandlingen blir det brukt manuelle metoder for bevisstgjøring og endring av destruktive mønstre og blokkeringer. Behandlingen gjør at en føler mer tilstedeværelse i kroppen og gjør en mer målrettet, får økt bevissthet om sine mentale mønstre og økt energinivå.

LIFE-Therapy hjelper deg på flere plan!

Forandrer du dine mentale mønstre, forandre du og ditt liv! Vi gjør små og store beslutninger hver dag. Ser vi det ut fra et større perspektiv gjør vi det ut fra mer eller mindre grad av bevissthet. Etterhvert som vi blir eldre handler vi ut fra erfaringer og situasjoner som vi har latt oss påvirke av. Dette igjen utgjør graden av hvilket selvbilde vi har. Vi kan slåss et helt liv mot oss selv, så hvordan bryter vi dette mønsteret? Vi trenger bare å bli bevisst denne delen av oss. Koden er å gjøre det motsatte av det vi pleier i enkelte situasjoner. Det «vante» og komfortable trenger å brytes!

Ved å heale gamle traumer som gir stress skapes de beste forutsetninger for at kroppen reparerer seg selv. Det gir mer ro, klarhet, tilstedeværelse i kroppen og mindre stress.

Energi får vi fra mat, søvn, å være i naturen, kjærlighet, trening, å være kreativ og i samspill med andre. Hvor mye energi en har er individuelt. Føles det kanskje som om du har for lite energi, bruker du muligens mer enn du fyller på. Energikroppen reagerer negativt på mye stress! Sykdom, brudd i forhold, fysiske traumer, smerter o.l., er alle momenter som kan påvirke ditt stressnivå. Å gå gjennom tøffe, sterke prosesser kan gi en mulighet til en ny start i livet og ubevisste mønstre kan belyses og bearbeides. Blir du tiltrukket av mennesker med sterk magnetisk energi? Da har du sikkert lagt merke til at de bruker sin kraft og lidenskap til å leve det livet de selv ønsker, og ikke et liv basert på andres meninger. Hva velger du?

Velkommen til LIFE-Therapy!

Den første LIFE-Terapi behandlingen hos meg varer alltid 2 timer.

Priser


Første behandling 120 min.

Kr 2.500


55 min


Kr 1.000

90 min


Kr 1.600

120 min


Kr 1.900

Rull til toppen