LIFE – Therapy er behandlinger jeg tilbyr på veien til deg som trenger en kickstart på din nye reise! En boost og bevisstgjørende prosess blir satt i gang allerede etter første behandling. Så dersom du er i en fase der du har stagnert, men ønsker å åpne opp for nye muligheter og vekst er dette en behandling som virkelig setter fart på din nye tilværelse.

LIFE – Therapy aktiverer kropp, psyke og sjel til egen helberedelse. Dett er en syntesebehandling som roer ned nervesystemet, stimulerer og gjør deg mer samlet, sentrert og du får mer kraft og energi. Syntese betyr nemlig å føre sammen – Noe som skjer under denne unike og kraftfulle behandlingen. Det blir også åpnet opp for å gi deg nye muligheter på en tillitsfull og aksepterende måte.

En syntesebehandling aktiverer den kraniosakrale flyten i kroppen, samt den elektromagnetiske flyten som omgir kroppen. Ved å aktivere dette, skjer det en helbredelsesprosess. Det blir brukt manuelle metoder for endring av destruktive mønstre og blokkeringer. Her vil du oppleve mer tilstedeværelse i kroppen og bli mer målrettet i det du gjør.

LIFE – Therapy hjelper på flere plan!

Forandrer du dine mentale mønstre, forandrer du og ditt liv. Vi gjør små og stor beslutninger hver dag. Ser vi det ut fra et større perspektiv, gjør vi det ut fra mer eller mindre grad av bevissthet. Etter hvert som vi blir eldre, handler vi ut fra erfaringer og situasjoner vi har latt oss påvirke av. Dette igjen utgjør graden av hvilket selvbilde vi har. Vi kan slåss et helt liv mot oss selv. Så hvordan bryter vi dette mønsteret? Koden er å gjøre motsatt av det vi vanligvis pleier å gjøre i enkelte situasjoner. Det «vante» og komfortable trenger å brytes!

Ved å heale gamle traumer som gir oss stress, skapes de beste forutsetninger for at kroppen reparerer seg selv. Noe som gir mer ro og mindre stress.

Energi får vi fra mat, søvn, å være i naturen, trening, kjærlighet og i samspill med andre. Hvor mye energi en har er individuelt! Føles det som om du har for lite energi , bruker du sannsynligvis mer enn du fyller på med. Energikroppen reagerer da negativt på for mye sykdom, brudd i forhold, fysiske traumer, sjokk, begrenset tankegang, smerter ol. Dette er alle momenter som kan påvirke ditt stressnivå. Å gå gjennom tøffe prosesser kan gi en mulighet til ny start i livet. Og ubevisste mønstre kan da belyses og bearbeides. Blir du tiltrukket av mennesker med sterk utstråling? Da har du sikkert lagt merke til at de bruker sin kraft og lidenskap til å leve det livet de selv ønsker. Og ikke et liv basert på andres meninger! Hva velger du?

Den første LIFE – Terapi behandlingen hos meg varer alltid 2 timer.

Priser


Første behandling 120 min.

Kr 2.555


55 min


Kr 999

90 min


Kr 1.555

120 min


Kr 1.777

Scroll to Top