Som LIFE-Coach kan jeg hjelpe deg å se hva som begrenser deg fra å nå dine mål, drømmer og ønsker. Du vil se hva som begrenser/blokkerer deg i karriere, forhold, familie og dine personlige mål. Her får du tydelige redskaper og verktøy som du kan bruke når du møter utfordringer – så du kan reparere det som har oppstått. Du vil få ny frisk energi til å starte på din nye veg.

Hvor står du fast? Hva drømmer du om?

Coaching er en løsningsorientert prosess der det handler om frigjøring og utvikling av ens potensialer. Prosessen har som hensikt å hjelpe mennesker fra sin nåværende situasjon til sitt ønske eller mål. Coachingen er fokusert handling! Det innebærer at en beveger seg fra her- og nå situasjon til den retningen eller målet en søker. Som Coach er det viktig og nødvendig å lytte- og observere, samt tilpasse Coachingen etter kunden sitt ønske, mål, interesser og egenskaper. Essensen er å være handlingsfokusert. Altså fra et mål mot et annet!

Kunden får støtte på vegen ved å få strategier og løsninger til å kunne nå sine mål. Det blir stilt bevisste spørsmål som gjør kunden bevisst på å finne svarene sine selv. Coachingen er basert på at vi har alle de iboende ressursene vi trenger for å vokse og nå våre drømmer og mål.

Velkommen til LIFE-Coaching!

Dersom du ønsker det tilbys LIFE-Coaching også over telefon, Skype og FaceTime – og fungerer like bra som ved personlig oppmøte.

Priser

30 min


Kr 450

55 min


Kr 1.000

115 min


Kr 1.450

Rull til toppen