Som Frihetscoach viser jeg hva som hindrer deg i å nå dine personlige mål og drømmer. Her vil du få tydelige verktøy å jobbe med som du kan bruke når du står i utfordringer og valg. Finne ut hvor du står fast. Få klarhet i hva du vil? Se hva som begrenser deg? Og hvorfor?

FrihetsCoaching er en løsningsorientert prosess hvor det handler om å frigjøre og utvikle dine potensialer. Prosessen har som mål å hjelpe deg fra nåværende situasjon til målet ditt. I coachingen er det fokus på handling. Noe som innebærer at du beveger deg fra her og nå situasjonen din til den retningen eller målet du søker. Min rolle som coach er å lytte, observere, ha fokus på, samt tilpasse coachingen etter dine ønsker, mål og interesser. Essensen her er å være handlingsfokusert. Altså å gå fra et mål til et annet!

Du får støtte på vegen som handlingsstrategier og løsninger slik at du har mulighet for å oppnå det du ønsker. Jeg stiller deg bevisstgjørende spørsmål som gjør deg mer våken til å kunne finne svarene selv. Coachingen er nemlig basert på at du har alle de nødvendige iboende ressurser i deg selv for å vokse.

Dersom du ønsker – Tilbyr jeg også gjerne Frihetscoaching på Tlf, Zoom eller Face Time. Dette fungerer akkurat like fint som hos et oppmøte hos meg!

Velkommen til FrihetsCoaching!

Priser

30 min


Kr 444

55 min


Kr 999

115 min


Kr 1.444

Scroll to Top