BEHANDLING

FrihetsCoaching

Som FrihetsCoach viser jeg hva som hindrer deg i å nå dine personlige mål og drømmer. Her vil du få tydelige verktøy å jobbe med som du kan bruke når du står i utfordringer og valg. Finne ut hvor du står fast. Få klarhet i hva du vil? Se hva som begrenser deg? Og hvorfor?

BEHANDLING

Energi-Terapi & Healing

Energi-Terapi er en fantastisk måt å kunne frigi ny og gammel energi som er blitt blokkert i ditt energetiske system. Mentale, følelsesmessige og fysiske blokkeringer blir balansert og nye bevisstheter vil dermed kunne bli vist i ditt indre. Du vil få mer klarhet/bevissthet rundt dine handlingsmønstre som tidligere har begrenset deg, og dermed få frigitt dine potensialer. Energi-terapi gir deg en unik mulighet til å heale gamle traumer og tidligere forestillinger om deg selv og det som tidligere har begrenset deg. Du vil etter et par behandlinger kunne komme mer i kontakt med deg selv og dine ønsker/muligheter til å oppnå det du ønsker deg mer.

BEHANDLING

LIFE – Therapy

LIFE – Therapy er behandlinger jeg tilbyr på veien til deg som trenger en kickstart på din nye reise! En boost og bevisstgjørende prosess blir satt i gang allerede etter første behandling. Så dersom du er i en fase der du har stagnert, men ønsker å åpne opp for nye muligheter og vekst er dette en behandling som virkelig setter fart på din nye tilværelse.

Scroll to Top