BEHANDLING

Life-Coaching

Som LIFE-Coach kan jeg hjelpe deg å se hva som begrenser deg fra å nå dine mål, drømmer og ønsker. Du vil se hva som begrenser/blokkerer deg i karriere, forhold, familie og dine personlige mål. Her får du tydelige redskaper og verktøy som du kan bruke når du møter utfordringer – så du kan reparere det som har oppstått. Du vil få ny frisk energi til å starte på din nye veg. Hvor står du fast? Hva drømmer du om?

BEHANDLING

Energi-Terapi & Healing

Energi-Terapi er en fantastisk måt å kunne frigi ny og gammel energi som er blitt blokkert i ditt energetiske system. Mentale, følelsesmessige og fysiske blokkeringer blir balansert og nye bevisstheter vil dermed kunne bli vist i ditt indre. Du vil få mer klarhet/bevissthet rundt dine handlingsmønstre som tidligere har begrenset deg, og dermed få frigitt dine potensialer. Energi-terapi gir deg en unik mulighet til å heale gamle traumer og tidligere forestillinger om deg selv og det som tidligere har begrenset deg. Du vil etter et par behandlinger kunne komme mer i kontakt med deg selv og dine ønsker/muligheter til å oppnå det du ønsker deg mer.

BEHANDLING

LIFE-Therapy

LIFE-Therapy kan aktivere kropp, sjel og psyke til egen selvhelbredelse! Life-Therapy er en syntese behandling som roer ned nervesystemet, stimulerer til egen selvhelbredelse – gjør deg mer samlet, mer sentrert og gir deg mer energi & kraft. Syntese betyr å føre samme – det er det som skjer under behandlingen. Dette er en unik helhetlig behandling, hvor kroppen lander i avslapping. Indre selvhelbredelse blir stimulert og du slapper bedre av i både kroppen og tankene. Dette åpner opp for nye muligheter som fører til vekst videre i ditt liv. Denne behandlinger gir deg akkurat hva du trenger her og nå på en tillitsfull og aksepterende måte.

Rull til toppen