Hva er følelser?

Følelser er å slippe kontrollen som styrer livet ditt!

Vår indre sensor.

Alle har en indre sensor som forteller oss hvilke følelser vi styres av. For når vi kjenne på vonde følelser viser det av vi har mistet kontakten med vår indre sensor og hvem vi er. Det blir som om vi ser på verden i et begrenset perspektiv.

Hva handler følelser om? Mange kjenner på at de sliter fordi de har opplevd noe som har vært vanskelig. Men sannheten er at det er aldri det som skjer som gir deg negative følelser. Dette er bare en tolkning av negative eller positive opplevelser. Dersom vi tenker negative tanker gir det oss negative følelser. Vi går i offerrollen og føler oss kanskje sint, irritert, sjalu, frustrert, redd osv. I det store bildet er vi alle sterke og kraftfulle mennesker, med store iboende ressurser som er i stand til å ta fullt ansvar for egne handlinger. «Problemene» vi møter er kun invitasjoner til vekst. Å vokse handler om å fjerne lag med overbevisninger/mønster. Vi bruker beskjedene som kommer fra negative følelser om at det er på tide å finne tilbake til den vi egentlig er.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top