Ut av komfortsonen

Det er en tid for stor endring! Mange av oss er så klare for det nye. Vi kjenner det både fysisk og følelsesmessig på mange måter. Det tvinger meg ut av komfortsonen min, og inn i det som føles mest ukomfortabelt og vanskelig for meg. På et dypere nivå – betyr det for meg å slippe kontrollen og begrensede tanker. Det er bare da det nye og bevisste kan ta plass og gi ny vekst. En verden i stadig og alltid utvikling «tvinger» meg inn i det ukjente. Det innebærer at ja – jeg kjenner mye på frykt for nye ukjente ting – men det er likevel ikke et tema for meg å unngå å møte dette. Det livet ønsker jeg meg ikke tilbake til. Det er spennende og utviklende å ha tillit. Jeg er klar for å gå videre ut av min komfortsone. Hvordan ønsker du å bevege deg fremover? Hva ønsker du å bevege deg mot? Hva ønsker du å bevege det ut av? Sammen vokser vi. Tusen takk for at du er sammen med meg og leser dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top